[U] Aretha Franklin - The Collection

[U] Aretha Franklin - The Collection


Ενδιαφέρεστε γι' αυτόν τον τίτλο; Ρωτήστε μας για την κατάστασή του μέσω Facebook ή μέσω e-mail




A1 Walk On By

A2 It Ain't Necessarily So

A3 Exactly Like You

A4 Try A Little Tenderness

A5 I'm Sitting On The Top Of The World

A6 Skylark

B1 Solitude

B2 Where Are You

B3 What A Difference A Day Made (Live)

B4 Once In A Lifetime (Live)

B5 Love For Sale (Live)

B6 Swanee

C1 Over The Rainbow

C2 You Made Me Love You

C3 I Surrender Dear

C4 Look For The Silver Lining

C5 Lover Come Back To Me

C6 Make Someone Happy

D1 Say It Isn't So

D2 Unforgettable

D3 My Guy

D4 Misty

D5 Ol Man River

D6 I Apologise

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

  • Κωδικός Προϊόντος: [U] Aretha Franklin - The Collection
  • Διαθεσιμότητα: Μη Διαθέσιμο
  • 12,00€