[U] Various - No Nukes

[U] Various - No Nukes

Ενδιαφέρεστε γι' αυτόν τον τίτλο; Ρωτήστε μας για την κατάστασή του μέσω Facebook ή μέσω e-mail




A1 –The Doobie Brothers Dependin' On You 4:15

A2 –Bonnie Raitt Runaway 3:44

A3 –Bonnie Raitt Angel From Montgomery 3:42

A4 –John Hall* Plutonium Is Forever 3:13

A5 –The Doobie Brothers With John Hall* & James Taylor (2) Power 4:44

B1 –James Taylor (2), Carly Simon & Graham Nash The Times They Are A-Changin' 3:07

B2 –Graham Nash Cathedral 5:56

B3 –Jackson Browne & Graham Nash The Crow On The Cradle 4:58

B4 –Jackson Browne Before The Deluge 6:07

C1 –Nicolette Larson & The Doobie Brothers Lotta Love 3:25

C2 –Ry Cooder Little Sister 3:45

C3 –Sweet Honey In The Rock A Woman 1:18

C4 –Gil Scott-Heron We Almost Lost Detroit 4:39

C5 –Jesse Colin Young Get Together 4:36

D1 –Raydio You Can't Change That 3:18

D2 –Chaka Khan Once You Get Started 5:00

D3 –James Taylor (2) Captain Jim's Drunken Dream 4:12

D4 –James Taylor (2) Honey Don't Leave L.A. 3:27

D5 –James Taylor (2) & Carly Simon Mockingbird 3:42

E1 –Poco (3) Heart Of The Night 6:00

E2 –Tom Petty And The Heartbreakers Cry To Me 3:21

E3 –Bruce Springsteen, Jackson Browne & The E-Street Band Stay 4:14

E4 –Bruce Springsteen & The E-Street Band Medley: Devil With The Blue Dress / Good Golly, Miss Molly / Jenny Take A Ride 4:31

F1 –Crosby, Stills & Nash You Don't Have To Cry 2:55

F2 –Crosby, Stills & Nash Long Time Gone 5:16

F3 –Crosby, Stills & Nash Teach Your Children 2:55

F4 –The Doobie Brothers & James Taylor (2) Takin' It To The Streets 4:04

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

  • Κωδικός Προϊόντος: [U] Various - No Nukes
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 20,00€